啓明学園からみなさまへ

啓明学園は、伝統の上に新しいページを開こうとしています。

時代はいま、速いスピードで大きく変容しています。
そのさらに先の時代を生きることになる
子どもたちのために、啓明学園ができること。

それは私たち自身が時代の先を見つめ、変化をし、
伝統の上に新たな価値を構築していくことに他なりません。

A Message from Keimei Gakuen

-Keimei is writing a new chapter on tradition.-

The era we live in is evolving every day, and Keimei equips its students with the necessary tools to survive in this fast-paced world. By using the past as a reference, we have been able to incorporate traditions into our modern values, and we are constantly engaging in a variety of new initiatives to improve our school and our students.

We pride ourselves on providing an education surrounded by the beauties of nature, based on our long-standing dedication to globalism, allowing students to excel in the world and the future.

シンボルマークについて

広大な敷地、ゆたかな自然、歴史に基づく深い教え。
いつもそこにあるグローバル。

啓明学園という確固たる場所から、
生徒たちが世界へ、未来へと飛び立っていく。

そんな姿を、誇り高く立つ緑のラインと、
大空へ向かう青のラインで表現しています。

その先にあるのは、一人ひとりが望む未来。
啓明学園は、世界を心に入れた人を育てます。

KEIMEI GAKUEN